Entree’s

Sfeer en beleving zijn heel bepalend voor de ontvangst van uw medewerkers, sollicitanten, leveranciers, relaties, prospects, kortom uw bezoekers in welke functie dan ook. Een goede bedrijfsentree draagt bij aan een goede sfeer en beleving van uw bedrijf. Dick de Jong hoveniers staat u met raad en daad terzijde om uitnodigende entree te realiseren en te onderhouden.

Dick de Jong hoveniers uit Rotterdam werkt samen met binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten om uw bedrijfsentree zodanig te realiseren dat deze jaren borg staat voor een welkome entreepartij die functioneert zoals bedoeld.

Inspiratie nodig?
U kunt hier meer foto’s van entrees bekijken in onze fotogalerij. Dick de Jong hoveniers voor een totaal aanpak van uw tuin en entreepartij door goed opgeleid, vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Regelmatig en optimaal geïnformeerd worden?
Wilt u op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen en tuinonderhoudstips? Wij geven een maandelijks nieuwsbrief uit over tuinontwerp, aanleg- en onderhoudstips voor uw tuin. Als u hier klikt kunt u zich voor deze maandelijkse nieuwsbrief inschrijven.

Afspraak?
Ik maak graag een vrijblijvende afspraak in uw bedrijf om u nader te informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijfsentree. U kunt mij hiervoor elke werkdag bellen tussen 080:00 en 17:00 uur op 010 – 419 69 64 of hier klikken voor het contact formulier.

Graag tot ziens in uw tuin,

Met vriendelijke groet,

Dick de Jong
Dick de Jong hoveniers Rotterdam

Maak direct een afspraak