Wie zijn wij?

Een grasmat als een biljartlaken, wuivende siergrassen, appelbloesems, geurende tuinrozen en kamperfoelie, stromend en spiegelend water zijn elementen die wij mogen bedenken, realiseren en onderhouden is dat niet een geweldig vak?

Dick de Jong hoveniers een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen. Sinds 1988 zijn wij gevestigd in Rotterdam op de grens met Barendrecht en een vertrouwd adres voor seniorentuinen, tuinontwerp, tuinaanleg,tuinrenovatie, tuinonderhoud en bestrating.

Tijd en aandacht.
Dick de Jong hoveniers is nog erg ouderwets als het gaat om tijd en aandacht. We zijn niet van die snelle jongens en nemen graag de tijd voor om met u te komen tot het voor u beste resultaat. Aandacht voor uw voorkeuren, de vraag achter uw vraag, de functie die uw tuin dient te gaan vervullen, hoe u de tuin gaat gebruiken, kortom alles aspecten voor uw nieuwe tuin nemen we stap voor stap met u door. Want het gaat tenslotte om u. Wij willen graag dat u van uw tuin kunt genieten, hoe groot of hoe klein die ook is.

Tuinrenovatie en seniorentuinen zijn onze specialisaties.
Het meest lastige is om van een bestaande tuin de waardevolle elementen te behouden en in te passen in een nieuw tuinontwerp. Dit vereist naast kennis en kunde de nodige ervaring. Dick de Jong hoveniers is sinds 1988 gespecialiseerd in het omvormen van bestaande tuinen. Wij verstaan de kunst om met bestaande elementen in een bestaande situatie een nieuwe tuin te ontwerpen en aan te leggen. Uitgangspunt hierbij is om de aanwezige kwaliteit te behouden en in te passen binnen het nieuwe tuinontwerp. Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een probleemloze realisatie van dit tuinontwerp.

Bij het ouder worden veranderd vaak ook de wijze waarop een tuin gebruikt en onderhouden kan worden. Bij het ouder worden kan de tuin vaak als last worden ondervonden in plaats van een lust. Wij zijn gespecialiseerd in seniorentuinen zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw eigen tuin, ook bij de wat oudere leeftijd.

Tuinonderhoud.
Als uw nieuwe tuin is gerealiseerd zorgt vakkundig tuinonderhoud voor het in stand houden van de gedane investering. Want een tuin moet zich in de loop der tijd gaan ontwikkelen. Dit vraagt begeleiding en kennis van zaken. Onze hoveniers hebben naast een vakopleiding de nodige jaren ervaring opgedaan in het onderhouden van tuinen en terreinen.

Maandelijkse tuinonderhoudstips?
Ook geven wij maandelijks onderhoudstips voor uw tuin. Als u hier klikt kunt u zich voor onze maandelijkse nieuwsbrief inschrijven.

Afspraak?
Klik hier en vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur 010-419 69 64 voor een afspraak in uw tuin

Graag tot ziens in uw tuin,

Met vriendelijke groet,

Dick de Jong
Dick de Jong hoveniers Rotterdam

Maak direct een afspraak