• Tuinaanleg

Kwaliteit & Vakmanschap

Ervaring sinds 1988

Deskundig personeel

Uitstekend portfolio

Persoonlijk contact

Eigen ontwerpafdeling

Aanleg in eigen beheer

Particulieren & Bedrijven

Uw tuin is uw dichtstbijzijnde vakantieoord. Geen files, geen andere bezoekers waar rekening mee moet worden gehouden. Uw tuin afgestemd op uw (vakantie)eisen en wensen. Een mediterrane tuin? Een Franse tuin of heeft u voorkeur voor een Zweedse tuin? Of lekker thuis in eigen land? Dick de Jong creatieve hoveniers die u en uw tuin in vakantiebestemming kunnen brengen en houden.

Vakmanschap, toewijding en liefde voor het vak zijn allemaal aspecten die wij belangrijk vinden bij tuinaanleg. Na het tuinontwerp zorgen onze hoveniers voor een probleemloze tuinaanleg, opdat u van uw tuin kunt gaan genieten. Omdat de meeste van onze mensen al ruim 10 jaar bij Dick de Jong hoveniers werkzaam zijn weten ze wat er van ze verwacht wordt, kwaliteit in woorden en daden.

Wij willen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tuin. Vanzelfsprekend zijn er vele mogelijkheden en kwaliteitsverschillen in de sierbestrating, het houtwerk en beplanting. Wij adviseren u graag welke kwaliteit er geleverd kan worden binnen uw budget. Het genieten van uw tuin zal na de tuinaanleg, bij goed tuinonderhoud, door het groeien van de beplanting alleen maar toenemen. Ook hierbij kunnen en willen wij u graag bijstaan door vakkundig tuinonderhoud.

Tuinaanleg opties

De mogelijkheden voor tuinen wordt elk jaar meer. Nieuwe producten die jaarlijks op de markt komen die een meer duurzame tuinaanleg mogelijk maken of gewoon een nieuwe vorm, kleur of materiaal toepassing. Tijdens de gesprekken voor het tuinontwerp zullen wij u informeren van de laatste trends en mogelijkheden. Enkele hoofdzaken binnen de tuinaanleg zijn:

• Beplanting
• Gazon
• Grind
• Hekwerken
• Houtwerk
• Sierbestrating
• Tuinhuis
• Vijvers

Tuinverlichting

Naast bovengenoemde aandachtspunten kan de tuinverlichting ook een belangrijk onderdeel zijn van uw tuin. Dick de Jong houdt van sfeerverlichting zodat uw tuin ook ’s avonds deel uitmaakt van uw woonplezier. Hiervoor passen wij met name indirecte verlichting toe die uw planten aanschijnt waardoor er een sfeervolle tuinverlichting ontstaat waardoor u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten.

Alles in één hand!

Dick de Jong hoveniers houdt ervan om alles in één hand te houden zodat wij alles tot in de puntjes kunnen regelen. Dit doen wij bij particuliere tuinen, bedrijfstuinen, kantoortuinen en daktuinen. Van grondwerk tot sierbestrating, houtbewerking, metselwerk en/of beplantingswerken, Dick de Jong hoveniers zorgt voor tuinen voor ieder budget. Met onze specialistische machines en gereedschappen zorgen wij voor een snelle en vakkundige uitvoering van het tuinontwerp waardoor een voor u uitstekende prijs/prestatie verhouding ontstaat.

Regelmatig en optimaal geïnformeerd worden?

Ook geven wij maandelijks aanleg- en onderhoudstips voor uw tuin. Als u hier klikt kunt u zich voor onze maandelijkse nieuwsbrief inschrijven. Tuinen voor elk budget Door jarenlange ervaring verstaat Dick de Jong hoveniers de kunst om voor elk budget een nieuwe tuin te realiseren. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin, bel 010-419 69 64 of vul ons contactformulier in. Graag tot ziens in uw tuin!

Tuinen voor elk budget

Door jarenlange ervaring verstaat Dick de Jong hoveniers de kunst om voor elk budget een nieuwe tuin te realiseren. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin, bel 010-419 69 64 of vul ons contactformulier in. Graag tot ziens in uw tuin!