Kwaliteit & vakmanschap

Ervaring sinds 1988

Deskundig personeel

Uitstekende portfolio

Persoonlijk contact

Eigen ontwerpafdeling

Aanleg in eigen beheer

Particulieren & bedrijven

In de greep van het Corona virus (COVID-19)

Klanten vragen ons hoe onze hoveniers omgaan met het werk in de tuin. Het is iedereen inmiddels wel duidelijk dat de natuur zich niet laat dwingen.

We hebben nog geen zogeheten lockdown. Onze mensen zullen alles in het werk stellen om op een verantwoorde manier het werk in de tuin te starten/voortzetten zolang mogelijk is en toegestaan. Immers, nu het voorjaar op doorbreken staat, schakelt ook de tuin in een hogere versnelling.

Onze hoveniers kunnen aan de slag in uw tuin zodat de tuin op tijd klaar is voor het seizoen. Als we samen een aantal aanpassingen en regels volgen moet dit niet tot ongewenste situaties leiden.

1.
Voordat het team in uw tuin aan de slag gaat is er telefonisch contact. Dan kunnen uw wensen besproken worden. Ziet u liever af van ondersteuning in uw tuin laat het dan gerust weten, we zullen dan op een later tijdstip een afspraak maken.

2.
Het team wat in uw tuin aan de slag gaat komt niet handen schudden of nader kennis maken.
Het is niet nodig het team van koffie etc. te voorzien, ze hebben alles bij zich. Als het weer het toelaat nemen ze een pauze in de tuin of anders in de auto.
Het team maakt geen gebruik van uw toilet. Dit regelen ze zelf.
Kortom het contact beperken we, hoe vervelend ook, zoveel mogelijk tot nihil. We willen immers elkaar niet onnodig belasten.

3.
Lopende afspraken over ontwerp, herinrichting en offertes zullen onze hoveniers van geval tot geval bekijken. Ze nemen contact met u op om het vervolgtraject te bespreken.

Overige.
Deze tijden zijn stressvol voor u maar ook voor onze mensen. De ‘normale’ werkwijze en planning komt fors onder druk te staan. Een goede communicatie is daarom belangrijk.

En zoals u kunt zien kunnen wij ook waar mogelijk door, over en vanuit het water uw tuin bereiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.