• Tuinontwerp

Kwaliteit & vakmanschap

Ervaring sinds 1988

Deskundig personeel

Uitstekende portfolio

Persoonlijk contact

Eigen ontwerpafdeling

Aanleg in eigen beheer

Particulieren & bedrijven

Een tuin zegt veel over de eigenaar en is onlosmakelijk met het woonplezier verbonden. Wilt u een romantische tuin met veel kleur en geur, of een tuin waaruit u uw eigen frambozen, walnoten en appels kunt oogsten en eten, of toch liever een tuin die de komende jaren meegroeit met het jonge gezin. Wellicht heeft u geen tijd of zin om in uw tuin te werken en wilt u een onderhoudsarme tuin, maar wat voor tuin u ook wilt de basis voor uw nieuwe tuin bij tuinaanleg of tuinrenovatie is het tuinontwerp.

Of het nu om een particuliere tuin, bedrijfstuin, kantoortuin of daktuin gaat, het tuinontwerp dient uw eisen en wensen te vertalen. Sinds 1988 zijn wij gespecialiseerd om persoonlijke tuinen te ontwerpen en aan te leggen. Onze ervaring en vakmanschap staan borg voor creativiteit en kwaliteit.

Tuinontwerp de basis.

Het tuinontwerp vertaald uw voorkeuren binnen de mogelijkheden die er zijn qua bezonning, grondsoort, uw tijd voor tuinonderhoud, gemeentelijke voorschriften, uw buren, beschikbare ruimte en last but not least uw budget. Als het een bestaande tuin is zullen we in samenspraak met u bepalen en in het tuinontwerp vastleggen, wat er behouden dient te worden qua beplanting en/of sierbestrating. Naast beplanting kunnen ook een vijver, tuinhuis of ander houtwerk zoals een pergola in het tuinontwerp worden opgenomen.

Voor het maken van een tuinontwerp horen en zien we graag wat u belangrijk en mooi vindt zodat wij het tuinontwerp volledig kunnen afstemmen op de functie en stijl van uw nieuwe tuin.

Tuinontwerp in uw stijl en voor uw budget

Houdt u van een strakke moderne stijl of houdt u meer van een oosterse of romantische stijl? Heeft u liever een boerderijstijl of gaat uw voorkeur uit naar een natuurlijke stijl. Wij maken een passend tuinontwerp voor ieder budget in de stijl die bij u en uw tuin past. Voor inspiratie kunt u onze fotogalerij bekijken of onze fotogalerij tuinontwerp.