• Tuinrenovatie

Kwaliteit & vakmanschap

Ervaring sinds 1988

Deskundig personeel

Uitstekende portfolio

Persoonlijk contact

Eigen ontwerpafdeling

Aanleg in eigen beheer

Particulieren & bedrijven

Heeft u nog een tuin van de vorige bewoner? Heeft u een verwaarloosde tuin waar de fut uit is, waar de bloemen steeds minder en de onkruidgroei steeds meer groeit.
Uw motivatie om nog tijd en energie in uw tuin te steken is gedaald tot nul of -10.

Of een tuin eens door u is gemaakt en die niet meer voldoet aan uw huidige eisen en wensen, kortom een bestaande tuin die veranderd dient te worden. Het mooie bij tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen.
Wellicht is niet alles verkeerd aan uw tuin en dienen er waardevolle elementen te worden behouden. Dit behoudt kan zijn om iets te laten staan of juist verplaatsen of hergebruik. Of het geheel laten zoals het is maar ervoor zorgen dat het tuinonderhoud minder kan worden of alleen een andere sierbestrating.

Gespecialiseerd in tuinrenovatie

Een kleine ingreep of een complete tuinrenovatie, Dick de Jong hoveniers de creatieve en vakkundige hovenier voor Rotterdam en omstreken. Sinds 1988 hebben wij vele tuinen met groot plezier mogen renoveren zodat men weer van de tuin kan genieten.

Want uw tuin kan met een kleine ingreep al een hele metamorfose ondergaan. Of een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en het vervangen of aanvullen van beplanting kan net het verschil betekenen tussen genieten en irriteren. We hebben zo’n mooi vak en willen onze passie graag met u delen.
Wilt u een tuin met meer bloemen en minder onderhoud dan is een prairietuin echt iets voor u. Meer leven in uw tuin, dan kan een natuurlijke vijver een oplossing zijn. Meer speelruimte voor de (klein)kinderen, of een onderhoudsarme tuin? Afhankelijk van de grote van de ingreep wordt een tuinschets of een tuinontwerp gemaakt.

Op deze wijze krijgt u vooraf duidelijk inzage hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Ook kunnen we dan het benodigde budget voor u uitrekenen om uw droomtuin te realiseren. Hierbij wordt ook het opvolgend tuinonderhoud met u besproken om de gedane investering in stand te houden en tot zijn recht te laten komen.

Tuinrenovatie team

De vakmensen van Dick de Jong hoveniers zijn u graag van dienst bij tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zorgen ervoor dat we samen met u komen tot de best mogelijke oplossing voor uw tuin, zodat u weer kunt gaan genieten van uw tuin. Dit kan zijn genieten van de geurende en kleurige beplanting, of van de vogels en vlinders in uw tuin, of juist de strakke buxushagen en strakke sierbestrating. Wij informeren en inspireren u graag van die mogelijkheden die het beste bij uw eisen en wensen passen.