• Kantoortuin

Kwaliteit & vakmanschap

Ervaring sinds 1988

Deskundig personeel

Uitstekende portfolio

Persoonlijk contact

Eigen ontwerpafdeling

Aanleg in eigen beheer

Particulieren & bedrijven

De kantoortuinen werden in de jaren tussen 1960 en 1980 veelvuldig toegepast. Hierbij waren de medewerkers in dezelfde ruimte werkzaam zonder scheidingswanden. Door geluidsoverlast en gebrek aan privacy zijn deze kantoortuinen na 1980 bijna niet meer toegepast.

Dick de Jong hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van ‘buitentuinen’ behorende bij het kantoor. Dick de Jong hoveniers hanteert de volgende aandachtspunten voor een goede kantoortuin.

•        Representatief

Representativiteit speelt bij een goede kantoortuin een grote rol. De kantoortuin dient er het hele jaar representatief uit te zien. Dit doen we door de toepassing van de juiste beplanting, verharding en een goed onderhoudsadvies.

•        Creatief

Met een kantoortuin kan uw bedrijf zich onderscheiden. Door toepassing van kunst, fraaie beplanting, onderscheidende verharding en een fraaie vormgeving zorgt u voor onderscheiding van uw kantoorpand.

•        Parkeren

In een kantoortuin wordt veelal ook geparkeerd. Een goede parkeerplaats heeft schaduw in de zomer zodat de auto geen oven wordt. Op een goede parkeerplaats blijft geen water staan waarbij bezoekers of personeel in plassen stappen bij uit- of instappen van de auto.

•        Veiligheid

Een goede bedrijfstuin is in onze optiek overzichtelijk en mede daardoor veilig. In de winter zorgt automatische terreinverlichting voor veiligheid en overzicht.

•        Pauze- en werkplekken

Even er tussenuit in een prettige pauzeplek waar in de pauze lekker in de buitenlucht geluncht kan worden, genieten van zon en wind? Zien en gezien worden? Uitzicht op omgeving of juist verscholen? Overdekt met verwarming zodat ook bij minder aangenaam weer aangenaam van de tuin kan genieten? Vergaderen in de tuin? Een werkplek in de tuin? Dick de Jong hoveniers denkt met u mee.

•        Onderhoud

En last but not least het onderhoud dient tot in de puntjes te zijn geregeld. Geen zwerfvuil, geen overdaad aan onkruid en overhangende takken die mensen in de weg zitten. Wij zorgen voor een goed onderhoudsplan dat tegen een scherpe prijs wordt uitgevoerd opdat uw investering in waarde toeneemt.

Inspiratie nodig?

U kunt hier meer foto’s over kantoortuinen bekijken in onze fotogalerij. Dick de Jong hoveniers voor een totaal aanpak van uw tuin door goed opgeleid ,vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Regelmatig en optimaal geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen en tuinonderhoudstips? Wij geven een maandelijks nieuwsbrief uit over tuinontwerp, aanleg- en onderhoudstips voor uw tuin.